Verscholen in het historische hart van Brussel, op een steenworp afstand van de Vismarkt, ligt de Brasserie du Gourmet.

Laat u betoveren door de gemoedelijke sfeer, de warme kleuren en de rustige omgeving, die u uitnodigen voor een moment van ontspanning. In de zomer kunt u genieten van het terras om uw maaltijd in de buitenlucht te savoureren.

Reserveer een tafel

Een warme omgeving

Het restaurant Brasserie du Gourmet is gelegen in het oude hart van Brussel, op een steenworp afstand van de Vismarkt.
U zult er genieten van een prachtig decor, in de schaduw van de Begijnhofkerk, die zich uitstrekt tot in het interieur van de Brasserie, waar tot 40 gasten kunnen worden ontvangen.

Een mooie sfeer

De plaats ademt een familiale en verzorgde stijl uit, waar warme kleuren overheersen. In de zomer kunt u genieten van het terras…
Natasha, de dynamische eigenares, beheert haar restaurant efficiënt, met een glimlach op haar gezicht. En ze zorgt ervoor dat alle gerechten worden bereid.

Het restaurant biedt een gezellige sfeer waarin vaste klanten, vrienden en buurtbewoners samenkomen in een huiselijke sfeer.

Gelegen in het centrum van Brussel, bevindt de brasserie zich op het kleine, rustige plein van het Begijnhof, met een charmant terras in de zomer om van de omgeving te genieten!

Ontdek onze menukaart

Galerij

Een smakelijke en royale keuken, geïnspireerd op de Belgische gastronomie, maar niet alleen.

Wij bieden ’s middags en ’s avonds een reeks menu’s aan, evenals een mooie lijst van smakelijke gerechten om te delen met vrienden of familie!

Reserveer een tafel