Een Dedicated Familie van Chefs

We zijn het creëren van heerlijke gerechten voor meer dan 35 jaar

Over

Het restaurant Brasserie du Gourmet ligt in het oude hart van Brussel, vlak bij de Vismarkt. In de schaduw van de Begijnhofkerk geniet u er van een prachtig kader, dat in de Brasserie zelf wordt voortgezet. Het restaurant biedt plaats aan 40 klanten. De plaats ademt een verzorgde, gezellige sfeer uit, waarin warme tinten, rood en wit overwegen. In de zomer kunt u van de openlucht genieten op een van de wind afgeschermd, lommerrijk terras.

Brasserie du Gourmet | Cuisine belge | Restaurant belge à bruxelles | Restaurant réservation

Lokaal geproduceerde biologisch voedsel

Wij zijn voortdurend op de aankoop en het helpen van lokale bedrijven en biologische boeren, met lokaal geproduceerde producten.

Brasserie du Gourmet | Cuisine belge | Restaurant belge à bruxelles | Restaurant réservation

Onze liefde voor voedsel

Natascha, de dynamische eigenares, leidt haar restaurant op een efficiënte, hartelijke manier. Bruno, de chef, is verantwoordelijk voor de inhoud van uw bord.
Op de kaart vindt u de traditionele gerechten uit de Frans-Belgische keuken, waarbij ook aandacht wordt besteed aan regionale schotels en aan de kindermondjes. Elke middag is een driegangenmenu verkrijgbaar (16,50 euro), terwijl wie haast heeft kan opteren voor een snelle, goedkope lunch (dagschotel 10 euro). Een aan de seizoenen aangepast maandmenu wordt u aangeboden voor 32 euro. Mooie wijnkaart, heel redelijke prijzen.